Om SMS Guld

SMS Guld grundades i slutet av 2008 med målsättningen att ge privatpersoner möjlighet att sälja guld över nätet på ett enkelt och säkert sätt. Har du frågor om SMS Guld? Vänligen kontakta oss direkt på [email protected]

Först ut på marknaden

SMS Guld var först ut på marknaden i Sverige med att erbjuda kunder möjligheten att sälja guld via Internet. SMS Guld bedriver även handel med guld, förädling och försäljning av guld (finguld) och är ett varumärke inom W & IT Solutions Group AB. SMS Guld är idag en av de ledande aktörerna på den svenska skrotguldmarknaden och ett av internetguldbranschens främsta företag i Sverige med över 200 000 kunder. Det är vi såklart stolta över. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra vår service och för att på bästa sätt tillvarata våra kunders intresse.

Tryggt och säkert att sälja guld

Tusentals kunder varje månad väljer att sälja guld till SMS Guld. Det är ett förtroende som förpliktar. SMS Guld samarbetar med Posten, SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Statens Provningsanstalt) och lokal Polismyndighet.

Vi rapporterar alla guldinköp till berörda polismyndigheter. I enlighet med vad lagen föreskriver, förvarar vi guldet i 30 dagar innan det smälts ned.

Konsumenten och myndigheter har insyn i värderingsprocessen.

Vi använder oss därutöver av teknik som möjliggör ökad transparens och en enkel och uppdaterad myndighetsövervakning. Vi tar högupplöstabilder av samtliga guldföremål vi får in och berörda myndigheter utöver lagstiftad rapportering har tillgång till våra databaser. Det ökar våra möjligheter att upptäcka guld och guldföremål som anmälts som stulna eller försvunna.

Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

Våra guldpriser

24kt 20kt 18kt
14kt Tandguld

:- / gram

Våra priser gäller oavsett guldmängd