Hur värderar ni mitt guld?

Här berättar vi hur vi värderar ert guld.

Vårt Guldpaket är helt kostnadsfritt att beställa och du förbinder dig inte till att sälja guldet när du beställer paketet. Guldpaketet är dessutom försäkrat till ett belopp av 120 000 kr. Efter det att vi mottar ditt guld, värderas det och pengar utbetalas till det konto du angett redan samma dag.

1. Karathalten kontrolleras

Hos oss kan du sälja ditt guld till ett högt pris och få betalt snabblt. Om du beställer paketet innan 17.00 skickar vi ut Guldpaketet samma dag. Beställningar efter kl. 17.00 skickas nästkommande vardag. Du har det i din brevlåda dagen därpå.

Våra guldvärderare har alla har lång erfarenhet av att värdera guld.

2. Guldet vägs

De guldvågar vi använder är inte bara "extra känsliga vågar" som tyvärr många guldhandlare säger sig ha.

Våra vågar är specialtillverkade och certifierade mätinstrument som godkänts inom EU som guldvågar. Dessa kalibreras i sin tur av en oberoende organisation - SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

3. Slutligen får du ditt pris

När vi vet både karathalt och vikt på allt ditt guld, räknar vårt system ut ditt totala guldpris som uppdateras dagligen. Därefter betalas dina pengar ut.

Om du inte är nöjd har du 5 dagars ångerrätt och kan begära retur.

4. Pengar utbetalas inom 24 timmar

Allt detta sker senast inom ett dygn från det att vi tagit emot ditt guldpaket och värderat ditt guld!

Vårt löfte om att betala ut dina pengar inom 24 timmar efter att guldet värderats tar vi på allra största allvar, och garanterar att vi håller detta löfte till 100% (med undantag för helger och helgdagar). Vi förutsätter att kontonummer ska ha kommit oss till handa senast i samband med värderingen, samt att avtalet du skickat in är giltigt.

Detta är ett löfte många av våra största konkurrenter inte ger dig. Om du inte vill vänta i veckor på dina pengar - välj SMSGuld!

Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

Våra guldpriser

24kt 20kt 18kt
14kt Tandguld

:- / gram

Våra priser gäller oavsett guldmängd