Hur fungerar det att sälja guld?

Snabbt, enkelt och tryggt att sälja guld hos oss!

Vårt Guldpaket är helt kostnadsfritt att beställa och du förbinder dig inte till att sälja guldet när du beställer paketet. Guldpaketet är dessutom försäkrat till ett belopp av 120 000 kr. Efter det att vi mottar ditt guld, värderas det och pengar utbetalas till det konto du angett redan samma dag.

1. Beställ ditt Guldpaket

Att beställa ditt guldpaket är enkelt och snabbt. Fyll i formuläret ovan och tryck "Beställ gratis".

Hos oss kan du sälja ditt guld till ett högt pris och få betalt snabblt. Om du beställer paketet innan 17.00 skickar vi ut Guldpaketet samma dag. Beställningar efter kl. 17.00 skickas nästkommande vardag. Du har det i din brevlåda dagen därpå.

2. Skicka in guld och avtal

Med Guldpaketet får du vårt avtal. Du fyller bara i dina uppgifter, lägger ditt guld i säkerhetspåsen och returnerar allt i svarskuvertet. Allt är betalt och klart. Inget porto tillkommer och inga dolda avgifter.

Ditt Guldpaket är försäkrat hela vägen fram till oss till ett belopp av 120 000 kr. För att få reda på aktuellt guldpris och få en preliminär värdering när du ska sälja ditt guld, kontakta vår kundtjänst på telefon 08-5622 7771 eller skicka e-mejl till [email protected] Vi hjälper dig med alla frågor om att sälja guld.

3. Pengar på kontot redan samma dag!

Efter det att vi mottar ditt guld, värderas det och pengar utbetalas till det konto du angett redan samma dag som värderingen.

SMS Guld tar varken betalt för frakt eller försäkring när du väljer att sälja guld till oss. Vill du däremot mot förmodan ha ditt guld returnerat, skickar vi det som en försäkrad försändelse för din och vår trygghet till självkostnadspris om 199 SEK. Läs mer i våra villkor.

Du förbinder dig inte till att sälja guldet till oss. Hos oss har du alltid 5 dagars ångerrätt när du valt att sälja guld. Skulle du mot förmodan ångra dig, kontaktar du bara oss inom 5 dagar för att få ditt guld returnerat.

Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

Våra guldpriser

24kt 20kt 18kt
14kt Tandguld

:- / gram

Våra priser gäller oavsett guldmängd